23 01 2019

Homazhe te shtatorja e Haxhi Zekës

Kryetari i Lëvizjes Albin Kurti i shoqëruar nga deputetë e zyrtarë e aktivistë të Lëvizjes bënë homazhe tek shtatorja e Haxhi Zekës në Pejë për të nderuar jetën dhe veprën e prijësit të Lidhjes së Pejës dhe luftëtarit të madh të çështjes shqiptare.

Kontribo