09 06 2022

Java e Lëvizjes – Dita e Lidhjes Shqiptare të Prizrenit

Nesër fillon Java e Lëvizjes me aktivitetet e para që kujtojnë dhe nderojnë Lidhjen Shqiptare të Prizrenit. Ju mirëpresim në aktivitetet tona të mëposhtme.

9:00 –Nderime tek busti i Abdyl Frashërit, Ymer Prizrenit dhe Sylejman Vokshit, (Prizren).

11:00 deri në 20:00 – Ekspozitë kushtuar 144 vjetorit të Lidhjes së Prizrenit – E vendosur afër Urës së Gurit, (Prizren).

20:45 – Shfaqja e ndeshjes së kombëtares Shqipëri – Izrael ne lokalin n’kojshi, Shadërvan, (Prizren).

21:00 – Ndezja e Flakadanëve në Kalanë e Prizrenit.

Kontribo