14 06 2020

Java e Lëvizjes me rininë.

Sot, në kuadër të Javës së Lëvizjes, u mbajt edhe një takim me të rinjtë, me ç ‘rast Kryetari Albin Kurti dhe Drejtuesi i Lëvizjes Studentore për Barazi (SKV) Flamur Pireva bashkëbiseduan me studentë rreth rëndësisë së arsimit dhe ndërlidhjes së tij me ekonominë e prodhimin, si dhe për aktivizmin rinor.

Të rinjtë patën rastin të njoftohen më shumë edhe rreth situatës politike, zgjedhjeve që po afrojnë, për të cilat edhe shprehën bindjen që si në nivelin lokal ashtu edhe nacional do t’i fitoj Lëvizja VETËVENDOSJE!, që tashmë edhe e ka dëshmuar jo vetëm që e ka alternativën më të mirë qeverisëse, por që edhe është e vetmja alternativë për të qeverisur me vendin.

Pas diskutimit, u mbajt edhe një koktej që zgjati shkurt, ku të pranishmit patën rastin të bashkëbisedojnë me njëri-tjetrin për aktivitetet e ditëve në vijim.

Kontribo