08 11 2021

Jeton Raka hap fushatën në Kaçanik

Kryetari i ardhshëm i komunës së Kaçanikut Jeton Raka, sot, së bashku me zv/kryeministrin Besnik Bislimi, deputetët Milazim Salijaj, Shqipe Memeti-Selimi si dhe Dimal Basha e Enver Haliti në parkun e qytetit përballë aktivistëve e simpatizantëve të Lëvizjes bënë hapjen e fushatës zgjedhore. Programi qeverisës për ndryshim dhe zhvillim të komunës sonë për çdo ditë po merr mbështetje nga qytetarët e Kaçanikut.

Edhe pak ditë na kan mbetur deri në ditën e votimeve. 144 është vet numri i ndryshimit!

#Bashkëqeverisim#JetonRaka144

Kontribo