05 11 2021

Kaçaniku ka vendosur për Jeton Rakën

Dje na vizitoi e na nderoi Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës z. Glauk Konjufca, me të cilin, përveç Kaçanikut, vizituam edhe fshatin Dubravë. Afërsia dhe mbështetja e tij për Kaçanikun i jep shpresë qytetarëve për një të ardhme më të ndritur, një të ardhme me shpresë, ku do të çrrënjoset korrupsioni e nepotizmi dhe do të zëvendësohen me drejtësi e meritokraci.Prandaj, ndryshimi fillon nga ti, bëje ndryshimin sot që të përfitosh nesër!Së bashku do e sjellim fitorën e Kaçanikut!

Lëvizja Vetëvendosje 144

Kontribo