10 10 2021

Kandidati Enver Bajçinca vizitoi Harilaqin

Destinacion tjetër për takime me qytetarë, sonte e patëm Harilaqin. Bashkë me kandidatin për asamble nga ky fshat, Blendrit Zogjani, kandidati për kryetar komune, prof.Enver Bajçinca sonte u takua dhe prezantoi programin qeverisës lokal, për katër vitet e ardhëshme.

Harilaqi është fshat me pamje të bukur, por që i mungon infrastruktura. Veçori e kërij fshati është Kalaja e Harilaqit. Aty duhen investime, gërmime arkeologjike, për ta shndërruar në fshat turistik, e tërheqës për vizitorët.

#BashkëPunojmë

#bashkëqeverisim144

#enverbajçinca

Kontribo