16 04 2019

Kastrioti kundër PANhajnisë

Në kuadër të tubimeve e bashkëbisedimeve me qytetarë nëpër Kosovë sot ishim në qytetin e Kastriotit ku u pritëm nga qindra qytetarë.

Kastrioti që i jep gjithë dritën Kosovës është lënë nën tymin jo vetëm të elektranave pa filter, por edhe nën mjegullën e harresës së qeverisjeve të pasluftës.

Me angazhimin e përbashkët qytetar dhe lëvizje popullore do të funksionalizohet drejtësia e do të kapet korrupsioni. Me një qeverisje ndryshe shteti do të jetë ai i së drejtës dhe pa hakmarrje. Ndërkohë me shkapjen e shtetit do të ndihen të kemi jo vetëm investime të huaja që i mungojnë Kosovës, por do të fitohet edhe besimi i diasporës që asnjëherë s’u la e lirë të investojë në vendlindje.

Me shtetin e së drejtës dhe qeverisjen ndryshe nuk do të ketë më përqindje në tendera dhe kërcënime për investitorët nga grupet kriminale të lidhura me politikën.

Prandaj edhe Kastrioti shprehu sot vullnetin e qytetarëve te vet, për ndryshim të menjëhershëm, për ndalje të PANhajnisë, për zgjedhje të reja.

Kontribo