10 11 2021

Katër ditë deri në mandatin Katërvjeçar të Arsim Ademit si Kryetar në Viti

Qeverisja profesionale, demokratike, e zhvillimore po vjen me 14 nëntor. Nuk do të ketë më nevojë të nënshtrohet askush për të siguruar atë që i takon në Viti. Punësimi, Arsimi, shëndetësia, infrastruktura, bujqësia, kultura, janë në qendër të programit tonë zhvillimor dhe kanë mbështetjen e Kryeministrit Albin Kurti.

Me 14 nëntor votojmë numrin 144 për Bashkëqeverisje!

Kontribo