14 02 2019

Kërkesë për debat të veçantë parlamentar mbi organizimin e arsimit parauniversitar

Grupi parlamentar i Lëvizjes VETËVENDOSJE!, dorëzoi kërkesën që Kuvendi i Republikës së Kosovës të organizojë një Debat të veçantë parlamentar në lidhje me përgjegjësinë e Qeverisë së Kosovës dhe institucioneve përgjegjëse mbi organizimin arsimit parauniversitar në Kosovë.

 

Debat parlamentar organizimi i arsimit parauniversitar

Kontribo