23 04 2019

Klina kundër PANhajnisë

Këta qeveritarë e vodhën shpresën, popullin dhe kërcënuan drejtësinë. Ata janë kundër mirëqenies, kundër zhvillimit ekonomik e hapjes së vendeve të punës dhe kundër ligjit e rendit. Prandaj edhe janë bërë bashkë në koalicionin e hajnisë, PANhajnisë.

Si është e mundur që shqetësimi kryesor i qytetarëve të vendit të jetë korrupsioni, i raporteve të huaja të jetë po ashtu korrupsioni, ndërkohë ende nuk kemi luftim të krimit e korrupsionit, përkundrazi ka bashkëjetesë mes prokurorisë e krimit. Kryeprokurori i zgjedhur nga partia siç e kemi dëgjuar në ”Pronto-aferë” sigurisht se nuk mund ta luftojë krimin. Ai është emëruar në detyrë nga krimi.

Me qeverisjen e re, prokurorët do të jenë armiqtë kryesor të krimit, e jo bashkëpunëtorë të tij. Shteti i së drejtës do të ngadhnjejë mbi krimin e korrupsionin. Pa u luftuar korrupsioni nuk do të ketë as ekonomi dhe zhvillim e as siguri dhe mirëqenie.

Prandaj, nga Klina përplot me vullnet, si qytetarë të Republikës, u mblodhëm për të ngritur zërin kundër Kryeprokurorit që nuk bënë zë ndaj krimit dhe hajnisë së nivelit të lartë, dhe përçuam mesazhin se të premten e 26 prillit do të protestojmë paqësisht para zyrës së Kryeprokurorisë.

Kontribo