03 10 2021

Klubet e sportit në Ferizaj, meritojnë përkrahje, e sporti meriton vëmendje!

Gjatë takimit të sotëm me sportistët, ministri Hajrullah Çeku, e kryetari i ardhshëm, Valon Ramadani dhe kandidatët për asamble Hysnije Mustafa-Shamolli, Ramadan Ramushi dhe Visar Pajaziti dëgjuan me vëmendje kërkesat e sportistëve dhe po ashtu shpjeguan se qeveria e Lëvizja në planprogramin e saj në nivel lokal, ka në plan e do të realizoj ndërtimin e një stadiumi të ri të qytetit, renovimin e sallës së sporteve ” Bill Klinton ” , ndërtimin e Qendrës olimpike, e mbështetjen e klubeve sportive të secilës shkollë.

Sportistët tanë kanë dëshmuar se janë të talentuar, duke na përfaqësuar denjësisht në gara të ndryshme kombëtare e ndërkombëtare, andaj mbështetja për ta do të jetë e pakursyer.Bashkë do të lëvizim drejt fitoreve të reja!

#BASHKËQEVERISIM

#VALONIpërKRYETAR

Kontribo