14 10 2021

Kodra e Dëshmorëve të dielën e konfirmon besimin për Lëvizjen VETËVENDOSJE!

Në takimin e mbajtur me banorët e lagjes “Kodra e Dëshmorëve”, u njoftuam me problemet infrastrukturore të tyre, mungesën e perspektivës, si dhe mospërkrahjen nga komuna. Kryetari Alban Hyseni, bashkë me kandidaten për Kuvend Komunal Diellza Lubishtani, u zotuan se brenda mandatit 4 vjeçar, përmes Zonës Ekonomike, kredive me kamata të ulëta nga Banka Zhvillimore, e këto të shoqëruara me punë të ndershme e pa diskriminime, qytetarëve do i ofrohen mundësi më të mira për prosperitet. Sepse bashkë jemi më mirë.

#përtëgjithalagjet

www.albanhyseni.com

Kontribo