29 09 2021

Kodra që na trimëron!

Në Kodrën e Trimave, banorët e së cilës angazhohen çdo herë pa kursim për të bërë ndryshimin e nevojshëm në Prishtinë, madje shpesh duke qenë përcaktues të rezultatit, sot rishfaqën gatishmërinë për edhe më shumë angazhim drejt fitores së Arben Vitisë, e listës së VETËVENDOSJE!-s.

Deputetët e Parlamentit të Republikës së Kosovës, Fitore Pacolli dhe Eman Rrahmani, të shoqëruar nga kandidatët për Asamble, Besart Krasniqi, Violeta Salihu dhe Drilon Brahimi, diskutuan për rëndësinë e fitores, zotimet e Lëvizjes për ndryshim dhe dëgjuan propozimet e qytetarëve.

Bashkë fitojmë,
Bashkë qeverisim.
144

Kontribo