11 01 2018

KOMISIONI DISIPLINOR I LËVIZJES VETËVENDOSJE!

NJOFTIM

Komisioni Disiplinor i Lëvizjes VETËVENDOSJE!, në bazë të Statutit, neni 89, paragrafi 10 dhe Rregullores së punës së Komisionit, në mbledhjen e sotme mori vendim që të dalë me një njoftim sqarues për anëtarësinë dhe opinionin:

Këto ditë nga disa që po dorëhiqen nga funksioniet e Lëvizjes VETËVENDOSJE! pohohet se ndaj tyre po ndodhin veprime që pretendohet se janë thyerje e disiplinës nga anëtarë të supozuar të Lëvizjes. Njoftojmë se Komisioni Disiplinor, VETËVENDOSJE! organ që trajton këto çështje në rastet kur raportohen, nuk ka marrë asnjë shkresë apo ankesë lidhur me këtë.

Është shqetësues publikimi i dokumenteve të Komisionit Disiplinor në rrjetet sociale. Publikimet e tilla të nxjerrura fshehtas nga Arkiva e Lëvizjes është shkelje e Rregullorës se Komisionit disiplinor dhe Statutit të Lëvizjes VETËVENDOSJE!.
Prishtinë, 11.01.2018

Kontribo