14 11 2018

Diskutim: Sistemi arsimor në Kosovë

Komiteti për arsim e kërkim shkencor në Lëvizjen VETËVENDOSJE! organizoi sot në mbrëmje diskutimin mbi sistemin arsimor të Kosovës.

Jusuf Thaçi dhe Artan Dermaku paraqitën studimet e tyre dhe idetë për një platformë për ndryshimin e transformimin e gjendjes në sistemin arsimor në Kosovë.

Pas prezantimeve u diskutua mes të pranishmëve mbi gjendjen në arsim, rëndësinë e tij shoqërore dhe ndërhyrjet e domosdoshme për përmirësimin e kësaj gjendjeje.

Lëvizja VETËVENDOSJE! e ka trajtuar si prioritet këtë fushë edhe po bën përgatitjet e nevojshme për të detajuar dhe më tej programin e planin në këtë drejtim.

Kontribo