28 09 2021

Koncept-Dokumenti për Vettingun

Koncept-Dokumenti për Vettingun është finalizuar dhe dorëzuar për t’u votuar në mbledhjen e ardhshme të Qeverisë. Është punuar që të garantohet proces i drejtë dhe vëmendje i është kushtuar praktikave të mira. Dokumenti në fjalë është komentuar edhe nga ekspertë ndërkombëtarë dhe përmban 5 opsione, tha sot ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, e cila rikujtoi që zotimi ynë për ta jetësuar shtetin e së drejtës po përmbushet.

Kontribo