25 05 2021

Konferencë për media: Të shkarkohet Bordi i AKP-së

Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) që i ka shkaktuar aq shumë dëme ekonomisë tonë, punëtorëve, dhe gjithë shoqërisë përmes proceseve të njëpasnjëshme të privatizimit po mbyllet. Asetet e kësaj agjencie, ashtu siç është paraparë me programin e Lëvizjes VETËVENDOSJE! do të kalojnë në Fondin Sovran. Sot, në komisionin për Ekonomi është miratuar rekomandimi ynë që në seancën e ardhshme plenare të shkarkohet Bordi i AKP-së dhe të zgjedhet Bordi i ri që për detyrë ka bartjen e aseteve nga AKP në Fondin Sovran. Kështu programi ynë i zhvillimit të qëndrueshëm socio-ekonomik po ecë drejt realizimit.

Link:
https://www.facebook.com/vetevendosje/videos/3308420532717516

Kontribo