11 11 2021

Koretini ka vetëvendosur!

Fryma e fitorës së koalicionit bashkëqeverisës Vetëvendosje-AAK po ndjehet kudo. Dje, sot e nesër kjo frymë vetëm se po rritet, sepse qytetari e ka kuptuar se ne jemi mundësia e tyre e vetme dhe e duhur për të bërë punë të mira, të ndershme e parimore. Ne jemi zotuar që me përkushtim të madh do të punojmë për Dardanën, qytetin tonë.

Zëvendës Kryeministrja dhe Ministrja e Punëve të Jashtme Donika Gërvalla, bashkë me deputetë të Republikës së Kosovës, mbrëmë i dhanë theks të veçant mbështetjes së nivelit qendror dhe premtuan se do të jenë pranë neve përgjatë qeverisjes sonë të ardhëshme. Dardanën e presin ditë të ndritshme me ne në qeverisje, ne do bëjmë çdo gjë për qytetarët tanë, në mënyrë që ata të kenë një jetë me të lehtë e dinjitoze.

Kontribo