31 10 2021

Krusha e Madhe me Visar Korenicën

Në Krushën e Madhe e të njohur për banorët e ndershëm e punëtorë, Kryetari në ardhje, Visar Korenica, bashkë me Kryeministrin, Albin Kurti, bashkëbiseduan për mundësitë e zhvillimit ekonomik në atë anë, për prodhimin vendorë që me buxhetin e ri do të mbështetet fuqishëm, dhe për ndërlidhjen e qeverisjes lokale me atë qendrore drejt bashkëqeverisjes për katër vitet e ardhshme.

Kontribo