14 10 2021

Kryeministri Kurti në Sharrin e bukurive dhe mundësive

Kryeministri Albin Kurti në Sharrin e bukurive dhe mundësive. Në pjesën finale të fushatës patëm mundësi që bashkë me Kryeministrin Albin Kurti të jemi në mesin e qytetarëve në fshatin Bresanë. Dëshirës dhe nevojës për ndryshim në Sharr po i afrohet edhe mundësia këtë të diele me numrin 144.

#bashkëqeversim

#kaltrinasalihu

#144

Kontribo