10 08 2022

Kryeministri shpreh zotimin për mbështetje dhe angazhim të shtuar sektorit të shëndetësisë

6 temat që u diskutuan:

Ndarja dhe bashkëpunimi publik – privat në sektorin e shëndetësisë.

Sistemi Informativ Shëndetësor dhe sigurimet shëndetësore.

Reforma e sistemit shëndetësor, në veçanti e ShSKUK-së, për fuqizimin e QKUK-së, të spitaleve rajonale dhe kujdesit parësor shëndetësor.

Raporti i sektorit publik të shëndetësisë, si shërbim e kujdes profesional me Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit, si vatër e kërkimit, hulumtimit dhe studimit shkencor.

Nevoja për Spitalin rajonal të Prishtinës.

Raporti i Ministrisë së Shëndetësisë dhe ShSKUK-së me odat e profesionistëve shëndetësorë

Nga takimi i Kryeministrit Albin Kurti, Ministrit dr. Rifat Latifi, Zëvendësministres dr. Dafina Gexha-Bunjaku me Bordin e SHSKUK-së

Kontribo