30 09 2021

Kryetari Bahtiri përkrah gastronomët

Së bashku me Ministrin Faton Peci dhe kandidatin për asamblist, Fidan Ademi sot pata kënaqësinë të takohem me gastronomët e Mitrovicës, para të cilëve u zotova se do të jem në shërbim të tyre çdo herë për t’i përkrahur maksimalisht.

Mitrovica viteve të fundit ka filluar të kthehet në qytet turistik, gjë që i favorizon specifikisht gastronomët. Para tyre shpreha keqardhjen për dëmet qe iu kanë shkaktuar gjatë pandemisë, por të gjithë jemi të pajtimit se prioritet i yni duhet të jetë shëndeti i qytetarëve.

Komuna është munduar t’iu dalë në ndihmë, duke i liruar nga pagesa e taksës për shfrytëzimin e hapësirave publike. Përkrahja për Lëvizjen Vetëvendosje vetëm sa po rritet. Fitore pa balotazh më 17 tetor.

LVV144 | AB +4

Kontribo