09 05 2014

Kryetari i Lëvizjes VETËVENDOSJE!, z. Albin Kurti, po qëndron për një vizitë në Britani të Madhe.

Më 10 maj 2014, me ftesë të Kolegji St. John, Universiteti i Oxfordit, ai do të jetë pjesë e panelit në konferencën me titullin “Pajtimi dhe drejtësia në Ballkanin Perëndimor” që organizohet po nga ky kolegj. Në këtë konferencë, ai është i ftuar të flasë mbi temën “Paqja pa ndarje”.

Përpos pjesëmarrjes në këtë konferencë, z.Kurti do të takojë edhe bashkatdhetarë që jetojnë në Britani të Madhe.


Lëvizja VETËVENDOSJE!
Sekretariati për Media dhe Komunikim

Kontribo