10 10 2021

Lagjja “Dardania” e Fushë Kosovës është për Lëvizjen!

Mbrëmë, bashkë me kandidatët e lagjes Dardania: bartësin e listës Habib Mekolli, Durim Hajra, Edona Zeqiri Sllamniku dhe Vjollca Breznica, si dhe me prezencën e deputetit të Kuvendit të Republikës së Kosovës, z.Haki Abazi, kandidati për kryetar të komunës, prof.Enver Bajçinca, ka mbajtur takim me banorë të lagjes Dardania. Në këtë tubim kandidatët kanë diskutuar për problemet që ka qyteti, të cilat kanë ardhë si pasojë e keqqeverisjes nga niveli komunal. Mungesa e trotuareve, parkingjeve, mosndarja e kanalizimeve për reshje e ujëra të zeza, kaosi urbanistik, janë disa probleme të cilat kanë vështirësuar jetën e banorëve në zonën urbane.

Poashtu, në theks të veçantë u diskutua për mungesën e hapësirave nëpër shkolla, çka bënë që cilësia të jetë e dobët, e poashtu u trajtua edhe mungesa e çerdheve publike, krahas numrit të banorëve.Para të pranishmëve u shpalos programi qeverisës i Lëvizjes VETËVENDOSJE!, i cili mes tjerash, parasheh shetitorën në lagjen Dardania, rregullimin e trafikut, zgjidhjen e problemit me parkingje dhe investimet në infrastrukturë.

#bashkëqeverisim144

#enverbajçinca144

Kontribo