01 11 2021

Lagjja e Vishnjeve e mobilizuar për fitoren e Lëvizjes

Në takimin e mbajtur me qytetarët e Lagjes së Vishnjeve, gjetëm një organizim të madh të tyre, si dhe pamë punën të cilën ata po e bëjnë për ta konfirmuar fitoren e Lëvizjes më 14 nëntor. Duke ju falenderuar për angazhimin e përkrahjen, ne u zotuam se me qeverisjen e re komunale, e cila do karakterizohet nga ndershmëria e profesionalizmi, qytetari do jetë në qendër dhe do ketë rol aktiv në vendimmarrje. Sepse bashkë qeverisim!

#përtëgjithalagjet

Kontribo