05 11 2021

Lagjja Mulla Isuf në Gjakovë është pro ndryshimit

Kandidatja për kryetare të komunës së Gjakovës nga rradhët e Lëvizjes VETËVENDOSJE! Mimoza Kusari-Lila, e shoqëruar nga Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë Rozeta Hajdari, bashkë me aktivistë e vullnetarë u takuan me qytetarë në lagjen Mulla Jusuf.

Ngrohtësia dhe pozitiviteti qytetar, konfirmon entuziazmin e lartë për fitoren e madhe dhe ndryshimin e shumëpritur që po vie me 14 Nëntor.

#bashkëQeverisim

#MimozaKusariLila

#LVV44

Kontribo