13 10 2021

Lagjja “Tabakhane” e Prizrenit është për 144

Kryetari i Komunës së Prizrenit, prof.dr.Mytaher Haskuka, së bashku me deputetët Artan Abrashi dhe Arber Rexhaj dhe kandidatët për asamblistë vizituan afaristët dhe bizneset në lagjen “Tabakhane”. Kryetari Haskuka tha se Komuna e Prizrenit është komuna e vetme që i ka liruar bizneset nga pagesa e taksës komunale në tërësi. Kryetari Haskuka theksoi në të gjitha bizneset e pronarët e këtyre ndërmarrjeve dhe diskutoi për planet rreth zhvillimit ekonomik dhe mbështetjes edhe për katër vitet e ardhshme.

Kjo mbështetje do të vijojë të shtohet për të gjitha bizneset, të cilave do t’iu mundësohet të krijojnë qasje në tregje të reja ndërkombëtare dhe të rrisin eksportet e Kosovës; të hapin linja të reja të prodhimit, të fusin produkte të reja, duke arritur njëkohësisht edhe shtimin e numrit të punëtorëve.Pas reformave të shumta në këtë katërvjeçar, do të vazhdojmë që në mandatin e dytë, Prizreni të bëhet qendër e zhvillimit ekonomik, sepse bizneset e mesme dhe të vogla janë shtyllë e qëndrueshme, jo vetëm për komunën, por edhe për zhvillimin e vendit.

#BASHKËQEVERISIM

#MëshumëpërPrizrenin

#LëvizjaVETËVENDOSJE

Kontribo