17 01 2020

Letra dërguar Kryetarit të LDK-së, Mustafa

Letra dërguar Kryetarit të LDK-së, Mustafa, të cilit Kryetari i LVV-së, Kurti, i bën thirrje të heq dorë nga largimi i z. Konjufca nga kreu i Kuvendit dhe e fton të rikthehet në tryezën e bisedimeve për marrëveshje për qeverinë e përbashkët.

Kontribo