24 08 2019

Lëvizim

Sot u mbajt aktiviteti i parë i kampanjës “Lëvizim” ku morën pjesë më shumë se 200 çiklistë. Qëllimi i aktivitetit ishte që permes kësaj kampanje të rritet ndërgjegjësimi i politikbërjes për përfaqësimin e politikave mjedisore dhe ndaljen e vendimeve që dëmtojnë cilësinë e ajrit, ujit dhe tokës sonë duke kërkuar kështu programe e investime konkrete në krijimin e kushteve për ecje të papenguar të këmbësorëve, për shtigje të dedikuara e qarkullim të papenguar për biçikletat, për lëvizje me transport urban. Falendërojmë të gjithë pjesëmarrësit që e bënë këtë aktivitet madhështor. Po ashtu falenderojmë prodhuesin vendor Pilot Bike dhe të gjithë njerëzit me zemër të madhe që dhuruan bicikletat e tyre për këtë aktivitet. Shihemi në aktivitetet e radhës.

Kontribo