29 11 2019

Lëvizja ka qenë dhe do të jetë gjithnjë e gatshme për shqiptarët! Procesi i dërgimit të ndihmave “Dhimbjet i përballojmë bashkë”

Një tjetër varg automjetesh me ndihma të mbledhura e dërguara nga Lëvizja VETËVENDOSJE! sapo ka kaluar kufirin e Morinës dhe ka hyrë në Shqipëri. Dy maune, një kamion, tre furgona dhe një autoveturë, ngarkuar me 44 ton ushqime, veshmbathje, artikuj higjienikë, shtretër, ndërresa për foshnje, e batanije. Bashkë me konvojin, njësoj si në herët e tjera, janë edhe një skuadër aktivistësh të cilët do të kryejnë edhe shkarkimin e ndihmave, që të lehtësojnë punën e atyre që po merren me koordinimin e pranimit të ndihmave në Shqipëri.

Aktivistët gjatë këtyre ditëve janë vendosur në shërbim të ndihmës për bashkëkombasit tanë. Lëvizja ka qenë dhe do të jetë gjithnjë e gatshme për shqiptarët!

Kontribo