11 10 2021

Lëvizja përkrah ndërmarrësit

Sot, kryetari Shpejtim Bulliqi ka vizituar fabriken e tekstilit, Co-Tex, me pronar Fidaim Blakçori. Një ndërmarrës i ri por shumë i suksesshëm.

Ai sot me punën e tij në fabrikë i ka të punësuar 128 punëtorë, ku 118 janë gra dhe 10 burra. Kryetari, Bulliqi shprehu përkrahjen e plotë institucionale ndaj ndërmarrësve dhe punëtorëve.

#bashkëqeverisim144

Kontribo