15 10 2014

Lëvizja VETËVENDOSJE! pret në takim Ambasadorin e Shtetit të Katarit në Tiranë

Kryetari i Lëvizjes VETËVENDOSJE!, Albin Kurti, bashkë me Puhie Demakun, Sekretare për Marrëdhënie me Jashtë në Lëvizjen VETËVENDOSJE!, sot pritën në takim ambasadorin e Shtetit të Katarit në Tiranë, z. Yousef Hassan Al-Saai.

Kurti e njoftoi ambasadorin me Alternativën Qeverisëse të Lëvizjes VETËVENDOSJE, qëndrimin për bashkimin kombëtar e deri te zgjidhjet socio-ekonomike për Kosovën që Lëvizja VETËVENDOSJE i ka në programin e saj.

“Marrëdhëniet e mira ekzistuese me shtetin e Katarit duhet të intensifikohen, dhe kjo mund të ndodhë sapo ta formojmë qeverinë e re. Mundësitë e bashkëpunimit janë të shumta, mirëpo për lëvizje në atë drejtim na duhet të hapet rruga për krijimin e qeverisë,” ka thënë Kurti.

15 tetor 2014
Lëvizja VETËVENDOSJE!

Kontribo