19 07 2020

Lëvizjes VETËVENDOSJE! vazhdojnë t’i bashkangjiten qytetarët anembanë komunave të Republikës.

Një qeverisje që dëshmoi drejtim ndryshe dhe që në fokus kishte interesin publik solli shpresën se vendi mund të udhëhiqet me duar të pastra, me transparencë e pa luks qeveritar. Vetëm në muajin qershor në qendrat tona nëpër Kosovë na janë bashkuar 1375 anëtarë të rinj në mesin e tyre gra e burra, të rinj e studentë, punëtorë e profesionistë të lëmive të ndryshme.

Lëvizja i falenderon të gjithë qytetarët që jo vetëm mbështesin VETËVENDOSJE!-n, por duan edhe të përfshihen aktivisht në ndryshimet e nevojshme për vendin. Lëvizja është e të gjithëve.

Kontribo