10 06 2022

Lidhja është gjallë!

Ekspozita kushtuar 144 vjetorit të Lidhjes së Prizrenit po vazhdon të qëndrojë e hapur në krahët anësor të urave kryesore në qytetin e Prizrenit. Qytetarët kalimtarë dhe vizitorët e qendrës historike në këtë përvjetor kanë mundësi t’i shohin disa prej sekuencave kryesore historike të Lidhjes së Prizrenit dhe t’i diskutojnë ato mes veti apo me aktivistët tanë që qëndrojnë aty. Lidhja është gjallë!

Kontribo