07 11 2021

Madhështore është përkrahja, sikurse vet Karaçeva e Dardanës

Përkrahja që ne dhe koalicioni ynë me AAK po marrim është e pakrahasueshme. Qytetarët e kanë kuptuar që Lëvizja është zgjidhja e vetme për ndryshimin e domosdoshëm që duhet dhe do të ndodhë në Dardanë.

Programin që e ofron Lëvizja është përgjigje për të gjitha nevojat e qytetarëve. Lëvizja ofron alternativë e mundësi për të gjithë. Lëvizja është e përkushtuar të sjell zhvillim e prosperitet në Dardanë.

Lëvizja nuk e tradhton mbështetjen e qytetarëve e as nuk harron atë.

Kontribo