12 10 2021

Malisheva është për numrin 144!

Të shoqëruar nga zëvendësministri i Ministrisë së Ekonomisë z. Mentor Arifaj, përmbyllëm aktivitetet e ditës së djeshme në një takim frymzues me banorët e Malishevës.

Në bashkëbisedim me banorët paraqitem prioritetet tona për Malishevën si qytet dhe për komunën si tërësi. Në këtë takim ishin të pranishëm edhe kandidatët për asamble Lulzim Mazreku dhe Fatmir Kelmendi.

Malisheva si qytet dhe fshatrat e lagjet e saj do të trejtohen me prioritet në mandatin tonë qeverisës. Me 17 tetor do të merrë fund diskriminimi dhe trajtimi i padinjitetshëm që pushtetet e së kaluarës i kanë bërë Malishevës dhe qytetarëve të saj.

Takimet e ngjashme do të vazhdojnë deri me 17 tetor në ditën kur malishevasit vulosin fitoren madhështore të Lëvizjes VETËVENDOSJE!.

#BashkëQeverisim

#BashkëPunojmë

#Bashkëndërtojmëezhvillojmë

#144AlbanKrasniqi

#20LulzimMazreku

Kontribo