15 04 2019

Malisheva kundër PANhajnisë

PAN qeveria me Kryeminstër Ramush Haradinajn thanë se viti 2019 do të jetë vit i ekonomisë, ndërkohë që ndër vendimet e para të këtij Kryeministri ishte rritja e pagës së tij prej 100%. Në anën tjetër ai ja fali 53 milionë euro Bechtel-Enkas dhe 84 milionë Aeroportit.

E komuna si Malisheva kanë mbetur në varfëri të madhe. Sa më shumë vjedhin PDK AAK dhe Nisma, aq më të varfër qytetarët e Malishevës dhe krejt komunave.

Në kohën kur brenda ditës qindra qytetarë largohen nga Kosova PANqeveria në vend së të investojë në projekte që rrisin zhvillimim dhe mirëqenien vazhdon me projektin e kahmotshëm të qeverive: asfaltin. 500 milionë euro duhet të shërbejnë për hapjen e vendeve të punës, jo për përqindjen e përfitimit në tenderët me asfalt.

Kosovës i duhet një qeverisje që buxhetin e orienton kah e mira e përgjithshme dhe shtimi i vendeve të punës që shoqëruar me luftën ndaj krimit e korrupsionit do të kthejnë shpresën dhe dëshirën për të jetuar në këtë vend.

Dhe këtë do ta arrijmë bashkë, përmes Lëvizjes VETËVENDOSJE!

Kontribo