10 11 2021

Marshi i fitores në Podujevë tregon se qytetarët e kanë ndarë mendjen për të ecur përpara e për të qeverisur bashkë

Kryetari Shpejtim Bulliqi në mandatin e tij të plotë do e realizojë programin zhvillimor e progresistë për Podujevën, e për këtë do ta ketë mbështetjen e plotë të Kryeministrit Kurti.


Me 14 nëntor, të bashkuar e besimplotë drejt një të ardhme prosperuese, votojmë numrin 144, dhe festojmë fitoren tonë.

Kontribo