10 10 2021

Mbështetje e madhe në fshatrat e Gjilanit për Lëvizjen

Sot, aktivistët e Lëvizjes VETËVENDOSJE!, bashkë me kryeparlamentarin Glauk Konjufca, me deputetët Arijeta Rexhepi, Luan Aliu e Arbëreshë Kryeziu Hyseni, si dhe me kandidatët për asamble Ismajl Kurteshi, Naser Ahmeti e Krenare Latifi Kqiku, vizituan fshatrat Malishevë, Uglar e Pogragjë.

Fryma e 14 shkurtit, po bartet edhe në zgjedhjet lokale. Përkrahje të jashtëzakonshme për kryetarin Alban Hyseni dhe programin tonë qeverisës po gjejmë në çdo fshat e në çdo lagje. Me fitoren pa balotazh më 17 tetor, do ta bëjmë ndryshimin e madh për Gjilanin.

Kontribo