21 01 2023

Mbledhja me kryetarët e Qendrave të Rinisë për VETËVENDOSJE!

Sot, në zyrën e Sekretariatit të Përgjithshëm të Lëvizjes VETËVENDOSJE! u mbajt mbledhja me kryetarët e Qendrave të Rinisë për VETËVENDOSJE!.

Bashkëbisedim i hapur për punën e deritanishme të strukturave tona në terren, për situatën politike dhe planet për të ardhmen.

U diskutua mbarëvajtja e kampanjës “Bojkoto produktet e Serbisë”, e cila u zhvillua nga aktivistët e Rinisë për VETËVENDOSJE! gjatë muajit të kaluar. Jemi krenar me rezultat e vërejtëshme të kësaj kampanje, e në të njëjtën kohë diskutuam për çka na pret në muajt ne vijim.

Lëvizjes, ashtu si popullit tonë, përherë i kanë prirë të e rinjtë, të rejat e studentët. Ata kanë qenë prijës të zhvillimeve e të ndryshimeve të mëdha, siç po vazhdojnë të jenë edhe sot.

Viti 2023 do të jetë i jashtëzakonshëm për RVV-në me planet e aktivitetet që na presin. Entuziazmi e vullneti i aktivistëve po kanalizohet në intensifikim të punës gjithandej vendit.

Kontribo