04 11 2018

Mbledhja me Qendrat

Sot, në selinë qendrore të Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Prishtinë, u mbajt mbledhja e rregullt me Qendrat tona në Kosovë e mërgatë.

Në mbledhjen që e udhëhoqi Sekretarja Organizative, Vlora Haxhimehmedi, u diskutuan raportet e punës, raportet për protestën e 29 shtatorit, planifikimi buxhetor për vitin 2019 si dhe anëtarësimet e reja për vitin 2018 sipas Qendrave.

Në kuadër të diskutimeve për situatën politike, Kryetari Albin Kurti, përveç tjerash theksoi: “Pazari me Serbinë i presidentit të Kosovës ka pësuar zbaticë. Protesta masive, paqësore dhe qytetare e 29 shtatorit tregoi se ka kaluar koha e udhëheqësve shqiptarë që bëjnë ujdi me Nikolla Pashiqin për t’i falur Serbisë territore. Pra, Hashim Thaçi është një shekull i vonuar. Kosova sot ka nevojë urgjente për zhvillim dhe shtetndërtim, e jo për kryeministër zhvatës dhe president shtet-rrënues.”

Kontribo