11 10 2021

“Më 17-tetor do të festojmë për fitoren e madhe për Prizrenin”

Ishin këto fjalët me të cilat kryetari i Komunës së Prizrenit prof.dr. Mytaher Haskuka filloi fjalimin e tij, në mesin e shumë banorëve të Zhurit, të pranishëm që fuqishëm dëshmuan për fitoren e Lëvizjes VETËVENDOSJE! Për qeverisjen më të mirë që njeh historia e Prizrenit, për zhvillimet më të mëdha që ndodhën dhe për shumë zhvillime edhe më të mëdha që do të bëhen, prof.dr. Mytaher Haskuka ftoi qytetarët që më 17-tetor ta votojnë numrin 144, t’i votojnë asamblistët e listës Vetëvendosje dhe të festojmë për fitoren e madhe, për një tjetër mandat të suksesshëm. Prizreni e ka kryetarin, kryetari e ka besimin e qytetarëve, andaj bashkë do të triumfojmë e bashkë do të qeverisim.

#BASHKËQEVERISIM

#MëshumëpërZHURIN

#LëvizjaVETËVENDOSJE

Kontribo