08 11 2021

Me Mimozën i fitojmë 4 vjet

Me vazhdu e vjetra në Gjakovë i hupim edhe 4 vjet. Pra, 8 vjet janë në pyetje, e 8 vjet janë shumë. Me Mimozën fitojmë kohë, e i japim hov zhvillimit dhe demokratizimit. Njerëzit duhet të ndihen të lirë e jo të frikësuar.Mimoza është politikania e lirisë, demokracisë dhe e zhvillimit ekonomik. Mimoza është Kryetarja fituese me numrin 144.

Kontribo