27 09 2021

Më shumë për Prizrenin!

Kryetari i komunës dhe kryetari në ardhje, prof. dr. Mytaher Haskuka, bashkë me zëvendësministrin e Ministrisë së Kulturës, deputetët Arbër Rexhaj e Erxhan Galushi, si dhe kandidatët për Kuvendin Komunal, Faruk Tahiri, Violeta Turtulla, Shaban Kalanderi, Lindita Purova dhe Ejona Hoxha, mbajtën një tubim në lagjen “10 Qershori”.

Banorët e lagjes “10 Qershori” gjithmonë kanë ditur t’i mbështesin njerëzit e duhur në kohën e duhur, ta shfaqin madhështinë e tyre dhe ta marrin përgjegjësinë.

Të njëjtën gjë do ta bëjnë edhe kësaj radhe, duke i votuar kandidatët e listës së Lëvizjes VETËVENDOSJE! në zgjedhjet e 17 tetorit, të cilët do të jenë vlerë e vendimmarrjeve dhe e diskutimeve në Kuvendin Komunal.

Pas reformave të kryera në këtë mandat dhe me fitoren e Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Prizren, më 17 tetor, me Albin Kurtin kryeministër, komuna e Prizrenit do të jetë në qendër të ekonomisë dhe të zhvillimit.

#BASHKËQEVERISIM

Kontribo