04 10 2019

Mërgata arrin në Kosovë për ndryshimin e shumëpritur.

Sot pritëm shumë mërgimtarë entuziastë të sapoardhur në Kosovë nga ShBA-të, Anglia, Gjermania, Zvicra e Austria, për tubimin e fundit të madh sonte e për votimin, fitorën e festën e së dielës. Mijëra të tjerë në kufij, në ajër e në nisje drejt vendit i përshëndetëm dhe i uruam rrugë të mbarë për në atdhe.
Mërgata e ka mbështetur gjithmonë ndryshimin dhe Lëvizjen tonë. Madje edhe paqen sociale e mbijetesën në Kosovë e kemi vetëm falë remitancave të tyre.

Megjithatë, të dielën mërgata do të votojë për më shumë se paqe e mbijetesë, do të votojë për ardhjen e barazisë, drejtësisë e zhvillimit në Kosovë. Varfëria, papunësia e mungesa e të ardhmes i detyroi të fluturojnë nëpër botë, angazhimi i Lëvizjes po i ngazëllen të fluturojnë prapa në shtëpi për të mundësuar vendin që patën ëndërruar e e lëshuar.

Mërgata jonë është vula e fitorës sonë. Me mërgatën dhe me qeverinë Kurti e ardhmja do të jetë e ndritur e me plot mundësi për rikthimin e investimin e tyre.

Kontribo