29 01 2017

MËRGATA SHQIPTARE NË GJERMANI PËRKRAH FUQISHËM LËVIZJEN VETËVENDOSJE!

Këto tre ditë deputetët e Lëvizjes VETËVENDOSJE!, Albin Kurti dhe Donika Kadaj mbajtën disa tubime me bashkatdhetarë në Gjermani.

Në këto tubime, përfaqësuesit Lëvizjes VETËVENDOSJE! prezantuan zhvillimet e fundit politike në Kosovë dhe alternativën e Lëvizjes ndaj këtyre zhvillimeve.

Tubimet që u mbajtën në Bielefeld, Heilbronn dhe Heidelberg ishin përplotë me bashkatdhetarë që kishin shprehur vullnetin dhe interesimin të dëgjonin dhe të bashkëbisedonin me përfaqësuesit e VËTVENDOSJE!-s.

Kontribo