04 10 2021

Mikëpritje e përzemërt nga banorët e fshatit Damanek të Malishevës

Në shkollën fillore “Ramadan Morina” në fshatin Damanek u mirëpritëm nga banorët e Damanekut, Bublit dhe Qupevës ku së bashku me kandidatin për asamble Bardhyl Krasniqi biseduam për problemet dhe prioritetet e këtyre vendbanimeve dhe shpalosëm programin tonë qeverisës.

Pritshmëritë e tyre për ndryshim të mendësisë qeverisëse në komunën e Malishevës, janë të mëdha, po aq sa edhe entuziazmi e shpresa për përditshmëri më të mirë. Komuna është e përbashkëta publike e të gjithë qytetarëve pa dallim, e si e tillë, pas 17 tetorit do u kthehet pikërisht qytetarëve, për t’u shërbyer atyre në mënyrë të drejtë e dinjitetshme. Këto janë zotime të cilat do të përmbushën pas 17 tetorit.

#144AlbanKrasniqi

#22BardhylKrasniqi

Kontribo