08 11 2021

Ministrja Albulena Haxhiu qëndroi dje në Rahovec

Qëndrimet e qeverisë fuqishëm i përcolli tek qytetarët e Komunës tonë, ku konfirmoj mbeshtetje të parezervë për Lëvizjen Vetëvendosje në Rahovec dhe për Visar Korenicën kryetar. Bashkë do të qeverisim me qeverinë në qendër ku përfitues do të jenë qytetarët e Komunës së Rahovecit, andaj të gjithë së bashku të behemi pjesë e ndryshimit duke votuar për Lëvizjen Vetëvendosje sepse Komuna e Rahovecit ka nevojë për ndryshi. Me datën 14 të gjithë së bashku të bëhemi pjesë e tij.

Zgate dorën!

Kontribo