11 11 2021

Miradia e Epërme ka vendosur për Enver Bajçincën

Bashkë me Ministrin e Financave dhe Transfereve Hekuran Murati, Kryetaren e Qendrës Albana Gashi si dhe asambleistin Vlonjat Hasani, u takuam me banorët e fshatit Miradi e Epërme. Bashkë me ta diskutuam për mungesat që ka fshati si dhe për programin tonë qeverisës për mandatin 4- vjeçar. Në program kemi paraparë këto projekte:- Mirëmbajtja e objektit shëndetësor;-Pajisje për shëndetësi;-Renovimin e shtëpive për rastet sociale;

-Zëvendësimin e ngrohjeve qendrore me pompa termike në objekte shëndetësore;

-Subvencione për shëndetësi;

-Mirëmbajtja e objetit shkollor;

-Dixhitalizimi, kabinetet dhe kamerat në shkollë;

-Zëvendësimi i ngrohjeve qendrore me pompa termike ë objektin e shkollës;

-Subvencione- bursa për studentë dhe nxënës;-Mirëmbajtja e sallës dhe fushës së sportit;

-Subvencione për rini, kulturë dhe sport;

-Ujësjellës dhe Kanalizim;

-Asfaltim;

-Ndriçim publik dhe mirëmbajtje;

-Trotuare;-Shtegun e biçikletave;

-Projekti “Smart City”

-Ndërtimi i urës.

Në anën tjetër, ministri Murati, premtoi përkrahjen e qeverisë në realizimin e projekteve për komunën tonë, dhe bëri thirrje për angazhim e mobilizim për dalje sa më masive në ditën e zgjedhjeve, për ta nxjerrë komunën nga kaosi i shkaktuar nga pushteti në ikje.

#bashkëpërfushëkosovën

#enverbajçinca144

Kontribo