09 11 2021

Miradia e Ulët është për profesor Bajçincën

Sonte, kandidati i Lëvizjes VETËVENDOSJE! për Kryetar Komune prof.Enver Bajçinca, i shoqëruar me Ministren e Punëve të Jashtme, Donika Gërvalla dhe deputeten Fatmire Kollçaku, kanë mbajtur takim me banorët e fshatit Miradi të Ulët. Në takim u fol për domosdoshmërinë e ndërrimit të kastës së vjetër politike në Fushë Kosovë, të cilët kanë keqpërdorur pushtetin për shumë vite dhe që komunën e kanë trajtuar si pronë të tyre.Ndryshimi i madh i ndodhur me 14 shkurt, duhet të bartet edhe në nivel lokal.

#bashkëpërfushëkosovën

#enverbajçinca144

Kontribo